DuList IN

KONAVOSKI KOLURI Što vas za vikend očekuje u Konavlima?

Konavoski koluri Proljeće u Konavlima

„Konavoski koluri“ događaj je kojim se na posebno atraktivan način završava manifestacija „Proljeće u Konavlima“, u neposrednoj blizini Franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju, u nedjelju 17. svibnja 2015.

Događaj započinje već izjutra, likovnom kolonijom koja kreće od 10 sati, a nastavlja se poslijepodne u 17 sati, kada će posjetiteljima na raspolaganju biti mnoštvo mogućnosti za aktivnosti u prirodi, gdje će svakako ponajviše pozornosti privlačiti let balonom uz degustaciju Malvasije dubrovačke, najpoznatijeg konavoskog vina.

Također, bit će organizirana prezentacija i degustacija konavoskih vina i tradicionalnih proizvoda, predstavljanje humanitarno-biciklističke akcije „Zajedno možemo“ putopisca Hrvoja Jurića, uživanje u palačinkama te brojne aktivnosti kao što su vožnja turističkim vlakićem, rekreativno jahanje i bicikliranje. Vremenska prognoza je povoljna, stoga je ovo idealna prilika za provesti ovu proljetnu nedjelju s obitelji i to upravo u Konavlima!

Također, dan prije, u subotu 16. svibnja, na rasporedu je Multiaktivna utrka SUD SIT projekta, sa startom u 10 iz Cavtata. Utrka u kojoj će natjecatelji kajakariti, penjati se, biciklirati, spuštati niz stijenu i trčati završava u adrenalinskom parku Cadmos Village u Komajima, uz prigodni domijenak u 15 sati.

Naravno i tijekom ovog vikenda konavoski agroturizmi otvaraju svoja vrata, pripremaju autohtonu gastro ponudu i druge zanimljivosti za posjetitelje na ukupno 14 konavoskih agroturizama.

Program završnog vikenda manifestacije te pregled i kontakte agroturizama koji sudjeluju u danima otvorenih vrata možete vidjeti na internetskoj stranici Agroturizma Konavle.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist