Aktualno

KONAČNO POSJET ŠAMPIONU TURIZMA Gdje sve ‘gari’ Gari Cappelli ovaj vikend?

KONAČNO POSJET ŠAMPIONU TURIZMA Gdje sve 'gari' Gari Cappelli ovaj vikend?

Ministar turizma Gari Cappelli posjetit će Dubrovačko-neretvansku županiju od petka 17. veljače do nedjelje 19. veljače.

Budući da je ministru ovo prvi službeni posjet Šampionu turizma, za očekivati je bilo kako će morati obići puno lokacija!

Krenimo redom:

U petak u 17.30 sati ministar će sudjelovati na proširenoj sjednici Turističkog vijeća Dubrovačko-neretvanske županije, koja će se održati u hotelu  Bellevue (Ul. Pera Čingrije 7, 20000, Dubrovnik). Planirane izjave za medije su u 19 sati, a sudjeluju ministar te župan Nikola Dobroslavić.

Potom, u subotu 18. veljače s početkom u 11 sati ministar će, uz ministricu kulture Ninu Obuljen, pročelnika Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika Igora Deranju te redatelja filma Robin Hood Origins Otta Bathursta i operativnog producenta filma E. Bennetta Walsha sudjelovati na konferenciji za medije kojom će se najaviti početak snimanja filma. Konferencija će se održati u predvorju hotela Grand Villa Argentina (Frana Supila 14), a nakon konferencije za medije predviđen je i posjet setu.

Nakon konferencije za medije, ministar Cappelli će u pratnji župana Dobroslavića obići radove na hotelu Excelsior s početkom u 12.30, a u 13.30 obići će projekt rekonstrukcije i izgradnje dvaju bazena travel lifta u ACI marini Komolac.

U nedjelju 19. veljače s početkom u 10 sati ministar Cappelli obići će Hotele Plat, koje će Vlada Republike Hrvatske uskoro proglasiti strateškom investicijom. Ministru će se predstaviti budući razvoj tvrtke, a izjave za medije predviđene su u 10.30 sati.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist