Natrag
20.8.2017 19:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Kome će zaposlenik Kukuriku koalicije objasniti rušenje proračuna? Članovima HDZ-a ili šefovima?”

26.11.2014 @ 16:15 Baldo Marunčić Grad

Podijelite:

Što se mene osobno tiče izbori su najbolje rješenje za Grad – kazao je danas u najavi sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Andro Vlahušić.

– Voditi grad s ovakvim rezultatima, a ne imati političku potporu, onda nema razloga biti gradonačelnik, niti nam treba takvo Gradsko vijeće. Ako ispunjate želje, primate pohvale ministara, a nemate političku potporu, što će vam onda pozicija koju imate. Onda ste u stalnom ratu. Mogao sam ne poslati Proračun i odlučiti da se sruš Gradsko vijeće. Ali bi li to bilo korektno prema građanima? Imam osobnu odgovornost prema ljudima ovog grada – zaključio je Vlahušić.

– Hoće li gradski vijećnici prihvatiti proračun je njihova samostalna odluka. Ako ne žele prihvatiti, raspušta se Gradsko vijeće i slijede novi izbori. Ali moraju onda reći što ne valja i zašto dosad nisu imali nijedan prijedlog. Zašto Mato Franković, zaposlenik Kukuriku koalicije, smatra da treba rušiti proračun? Kome će to objasniti? Članstvu HDZ-a ili onima koji su ga zaposlili? Treba imati dovoljno javnosti da se to kaže. Srušiti Vlahušića je legitimno, ali za to treba dobiti glasove građana. Želim im dobar izbor! – zaključio je Vlahušić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana