Grad

Kolinda Grabar Kitarović dolazi u Dubrovnik

Kolinda Grabar Kitarović dolazi u Dubrovnik

U sklopu obilježavanja 25. obljetnice uspješne obrane Dubrovnika u ratu u Grad će stići nekoliko visokih gostiju. Naime, kako neslužbeno doznaje DuList u utorak se očekuje dolazak predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, ministra obrane Damira Krstičevića te načelnika Glavnog stožera OS RH Mirka Šundova.

Podsjetimo, program obilježavanja počeo je jutros sa satom povijesti u svim dubrovačkim školama, a nastavlja se sportskim manifestacijama u subotu i nedjelju.
Ovogodišnji program obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada rezultat je zajedničke suradnje Grada Dubrovnika, Foruma branitelja Dubrovnik, gradskih ustanova kao i pojedinaca koji su odlučili dati svoj doprinos u kreiranju i realizaciji programa.
Kako su javili iz gradske uprave, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić na sastanku održanome 28. studenoga prihvatio je prijedlog generala – pukovnika Mirka Šundova da se u ovogodišnje obilježavanje Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjicu uspješne obrane Grada uključi i Hrvatska ratna mornarica.
Posebnost ovogodišnjeg programa je i svečana akademija koja će se održati 6. prosinca s početkom u 12 sati u Kazalištu Marina Držića na kojoj će osim predstavnika organizatora odnosno Grada Dubrovnika, predstavnika Foruma branitelja i Dubrovačko neretvanske županije nazočiti visoko državno izaslanstvo koje će svojim sudjelovanjem uveličati ovu važnu obljetnicu.

Cjelokupni program obilježavanja možete pogledati OVDJE.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist