Kultura

Kolarini s predstavom ‘Vjera iznenada’ ove subote u Lazaretima

Kolarini s predstavom 'Vjera iznenada' ove subote u Lazaretima

Kazališna družina Kolarin izvest će predstavu ‘Vjera iznenada’, u subotu 11. veljače u 19,30 sati u Linđovoj lađi u Lazaretima.

Ova predstava djelo je Marka Bruerevića, a u režiji Paola Tišljarića. Obzirom da je došlo do promjene u ansamblu, ove subote u ‘Vjeri iznenada’ premijerno će se publici predstaviti mladi Petar Puljić u ulozi Gospara Melka. Za kostimografiju zadužena je Tea Bašić.

– Ovom predstavom KD Kolarin otvara se novim izazovima i čini svojevrsni zaokret u svojem dosadašnjem radu. Uhvatili smo se u koštac sa suvremenim čitanjem klasika, koji ima tendenciju estetskog i poetičkog pomaka prema nekim novim razumijevanjima odnosa glumca i teksta – rekao je redatelj.

Kazališna družina Kolarin osnovana je 2010. godine u cilju promicanja dubrovačke književne i scenske riječi, njegovanja zavičajnog govora, izvođenja dramskih djela za djecu i odrasle dubrovačkih pisaca, a osnovale su je 4. listopada 2010. godine glumice iz najbolje amaterske predstave u Hrvatskoj za 2009. godinu ‘Sve o ženama’ Mira Gavrana.

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist