Zanimljivosti

Koji dubrovački hoteli primaju pse?

Koji dubrovački hoteli primaju pse?

Moderni turisti sve se češće odlučuju na putovanje sa ‘svojim najboljim prijateljem’, a praktičnost, udobnost i brzina prijevoza uvelike im je olakšala dolazak do željene destinacije.

Pas se smatra članom obitelji i sve se manje ljudi odlučuje ostaviti ga prijateljima na čuvanje, pa čak i sama pomisao na ostavljanje kućnog ljubimca kod kuće nekim vlasnicima uzrokuje neugodu, a i teško je povjeriti ih na čuvanje nekom, posebno ako se radi o dužem putovanju.

S približavanjem ljeta i godišnjih odmora mnogi se vlasnici pasa nađu u dvojbi povesti psa sa sobom ili ga ostaviti na čuvanju kod nekog od poznanika. Često se moraju okrenuti smještaju koji prihvaća pse, često u neuspješnoj potrazi za hotelom ili privatnim smještajem. Uz to, preporuča se ipak povesti svog ljubimca na odmor, posebno ako ste se uvjerili da mu teško pada razdvojenost od obitelji.

I tako su psi postali svakodnevica u vlakovima, avionima, autobusima… Međutim, kada se radi o hotelima, tu stvari ponekad ‘zaštekaju’. Stoga smo odlučili provjeriti kako stoje stvari na nekoliko dubrovačkih hotelskih adresa.

Koji dubrovački hoteli imaju otvorena vrata za čovjekovog najboljeg prijatelja, a koji ne dopuštaju smještaj pasa pročitajte u tiskanom izdanju DuLista, koji je od srijede u prodaji.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist