DuList IN

KOJA ROMANTIKA! Bili smo na vjenčanju Jamesa i Stephanie u dubrovačkoj bolnici!

KOJA ROMANTIKA! Bili smo na vjenčanju Jamesa i Stephanie u dubrovačkoj bolnici!

Početkom tjedna, čuli smo, a i sami sudjelovali u najromantičnijem izvlačenju iz loših situacija u životu – ikad.

Upoznali smo Stephanie Anne Murphy i Jamesa Paula Gossa, prekrasan mladi par iz Skelmersdalea u Engleskoj, koji se odlučio vjenčati u Dubrovniku baš ovog utorka. Točnije, u Palači Sponza. Sve je bilo u redu, agencija Dubrovnik Luxury Wedding organizirala je sve točno kako su zamislili, prijatelji su pristizali, par je bio presretan…

No, kako nije sve u životu ‘po špazi’, tako nisu bili ni njihovi planovi. Unatoč ugodno provedenom vremenu u Dubrovniku, James Paul doživio je nesreću – prije nekoliko dana, izlazeći iz broda na izletu po Elafitima, poskliznuo se, te gadno slomio kuk. U OB Dubrovnik odmah je operiran i pažen uz odmor, dok je mladenka ‘reorganizirala’ vjenčanje. Naime, par se htio, pošto poto, vjenčati u Dubrovniku, jer su već pristigli uzvanici i sve je nekako bilo ‘već tu’. Stoga, odlučili su se na najluđu moguću ideju, ali istodobno genijalnu – premjestili su vjenčanje u bolničku kapelicu, zajedno s uzvanicima, no i bolničkim osobljem, koje je Jamesa Paula i dovezlo u bolničkom krevetu iz njegove sobe na Odjelu ortopedije.

Kako nam je sam mladoženja kazao, unatoč snažnim bolovima i neočekivanoj situaciji, u potpunosti je sretan zbog današnjeg dana. A njegov kum, Scott Masson, kratko je dodao kako je ovaj utorak za par ipak – najsretniji dan na svijetu!

Kad smo čuli ovu mrvicu tužnu, ali ‘na kraju prekrasnu i sretnu priču, samo smo promislili: ljubav zaista pobjeđuje sve. A uz malo mašte, sve je moguće! Zato želimo prekrasnom paru puno sreće i zadovoljstva u bračnom životu!

Foto: Dubrovnik Luxury Weddings

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist