Crna kronika

Kod sedmorice pronađeni marihuana, hašiš i tablete

Kod sedmorice pronađeni marihuana, hašiš i tablete

Tijekom vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sedam osoba je zatečeno s manjom količinom marihuane, hašiša i lijekova koji se nalaze na popisu droga.

Radi se o tri državljana Bosne i Hercegovine, dva državljana Hrvatske te državljanima Italije i Slovačke, koji su zatečeni na graničnim prijelazima prilikom ulaska u RH. Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani.

Dvije osobe su također kazneno prijavljene nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela omogućavanje trošenja droga. Naime, u petak, 17. listopada, policijski službenici Policijske postaje Metković, prilikom pretrage kuće u Metkoviću, zatekli su 49-godišnjaka, zajedno s 37-godišnjakom i 40-godišnjakom, u konzumiranju heroina.

Također su pronađene i privremeno oduzete tri inzulinske šprice, dva PVC paketića i metalna žlica s tragovima heroina. 37-godišnjak se sumnjiči da je na području Bosne i Hercegovine nabavio heroin koji je donio u kuću 49-godišnjaka gdje su drogu konzumirali. Protiv njih dvojice podnesena je kaznena prijava.

Pročitajte još

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist