Crna kronika

Kod 21 osobe pronađena marihuana, speed, tablete…

Kod 21 osobe pronađena marihuana, speed, tablete...

Policija je proteklog vikenda zatekla 21 osobu s manjom količinom marihuane, speeda i tableta koje se nalazne na popisu opojnih droga.

Radi se o 13 stranih i 8 hrvatskih državljana kod kojih su opojna sredstva pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima te na području Korčule, Lastova, Cavtata, Ploča i Dubrovnika. Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Policija izdvaja slučaj zaplijene pvc vrećice sa 139 grama marihuane, 39 pizeva s ukupno 32,7 grama marihuane, jedne ručno smotane cigarete mješavine duhana i marihuane, vage za precizno mjerenje i jedne role alu folije što je pronađeno kod 26-godišnjaka u nedjelju, 30. kolovoza oko 1.30 sati na području povijesne jezgre Dubrovnika.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist