Sport

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN OBRANOM ‘U napadu smo bili sterilni, ali nije bilo panike’

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN OBRANOM 'U napadu smo bili sterilni, ali nije bilo panike'

Očekivali smo za početak sezone nezgodnu utakmicu. Zadovoljan sam, prije svega s obranom koja je bila dobra tijekom cijelog meča – rekao je Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak po završetku utakmice u kojoj je Jug CO slavio protiv Jadran Carina 9:3.

-Napad je bio sterilan dobar dio utakmice, ali nam je obrana davala za pravo da ne budemo u panici. Ovo je bio dobar ulazak u sezonu, a iz utakmice u utakmicu ćemo dobivati informacije i graditi svoju igru, popravljati detalje u napadu i obrani – izjavio je Kobešćak.

-Jadran je večeras bio dobar, ali nemaju širinu kao mi. Sumnjam da su se spremali za nas, već za kvalifikacije Lige prvaka. Bili su nezgodni, pokazuju da će opet voditi važnu ulogu u Regionalnoj ligi – kazao je Kobešćak.

Trener Jadran Carina HN Vladimir Gojković pokušao je pronaći pozitivne strane poraza njegove momčadi.
-Zaslužena pobjeda Juga. Imali smo loš početak, a onda smo u drugoj i pola treće četvrtine igrali dobru obranu. Dali smo dva gola s igračem više, imali otvoren šut za 4:4. Ipak, primili smo dva gola, a u četvrtoj četvrtini smo digli ruke – rekao je Gojković.

-Nas čekaju kvalifikacije Lige prvaka protiv Marseillea. Mi smo mlada momčad, imali smo dosta odlazaka. Svake godine smo sve mlađi i krećemo ispočetka. Momčad ima perspektivu i nadam se da ćemo je održati na okupu. Želimo što više ovakvih utakmica u Ligi prvaka – kazao je Gojković.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr