Sport

KOBEŠĆAK ‘Ovo je zasad kruna sezone. U Mađarskoj svašta možemo napraviti!’

KOBEŠĆAK 'Ovo je zasad kruna sezone. U Mađarskoj svašta možemo napraviti!'

U prvoj četvrtini smo se mučili, ali smo se potom posložili. Momčad pokazuje vrlo veliku kvalitetu u svim segmentima. Što se treniralo i radilo sad dolazi na naplatu. Zasluženo osvajamo trofeje – kazao je nakon osvajanja titule prvaka Hrvatske trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

-Čestitam igračima što su se ponašali i igrali tako u dosadašnjem dijelu sezone. Čestitam i mom fantastičnom stožeru, u kojem je svatko odradio svoj dio posla. Naravno, i svima u ovom velikom klubu koji su se postavili pobjednički. Posebno ovoj divnoj publici koja ne samo danas, nego i kroz cijelu sezonu nas prati – dodao je Kobešćak.

-Ovo je zasad kruna sezone. U raznim okolnostima smo pokazali da možemo osvojiti trofej. Sva tri puta je to bilo protiv Primorja, ali je bilo najprije s ‘brutalityjem’, pa bez Perronea. Sad u finalnoj seriji bilo je to pod pritiskom domaćeg bazena i kad svi očekuju da ćemo pobijediti -izjavio je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak, koji se složio kako bi bez ‘kante’ prvaka dva prethodna trofeja bila zaboravljena.

Na utakmicu ga je došao podržati i njegov nekadašnji trener, a danas trenerski mentor Ozren Bonačić.
-Puno mi znači što je danas došao. Mislim da je on u Gradu uvijek primljen s poštovanje, bez obzira gubio ili pobjeđivao Juga. On je moj mentor, gurnuo me u trenerske vode i bez njega ne bih postao trener. Drago mi je da je uveličao ovu utakmicu, a mislim da je i njemu drago što je bio tu i uveličao ovu proslavu – kazao je Kobešćak. Trener Juga komentirao je i završnicu sezone.

-Sad se rastajemo na neko vrijeme. Sedam igrača već sutra ide u reprezentaciju, Hrvatske i Brazila. Vrlo nam je bitan nastup na Final 6, jer želimo napraviti skalin više. Ovo dosad dokazuje da na različitim razinama možemo biti uspješni. U Budimpešti nismo favoriti, ali svašta možemo napraviti – mišljenja je Kobešćak.

Pročitajte još

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist

BRAVO Franko Torić osvojio naslov prvaka na turniru u parastolnom tenisu

Dulist