Sport

KOBEŠĆAK NAJAVIO PARTIZAN ‘Spremamo se za tešku utakmicu’

KOBEŠĆAK NAJAVIO PARTIZAN 'Spremamo se za tešku utakmicu'

Povodom utakmice šestog kola LEN Lige prvaka Partizan – Jug CO u srijedu 10. veljače u Beogradu, održana je konferencija za novinare u prostorijama Kluba.

Nakon uvodnog najavnog govora direktora kluba Ognjena Kržića, riječ je uzeo trener Vjekoslav Kobešćak.

-Prva utakmica u Regionalnoj liga bila je teška. Vodili su u prvom dijelu utakmice i nije to ni blizu bila naša dominacija kao što je to bilo prije pet dana. Mi se spremamo za tešku utakmicu pogotovo što im se u momčad vraća ponajbolji igrač Gavril Subotić s kojim će biti napadački puno opasniji. Nadam se da možemo zadržati formu koja nas krasi posljednjih petnaestak dana – kazao je Kobešćak.

Ponajbolji Jugaš u posljednje vrijeme Pavo Marković, oprezan je, ali i pun optimizma.
-Na Banjici je uvijek teško igrati, dokaz je i posljednja utakmica s njima koju smo gubili 3:0. U utakmicu moramo ući motivirani i s punom snagom i vjerujem kako ćemo uzeti bodove – istaknuo je Marković, koji na pitanje koja je tajna odličnih igara u posljednje vrijeme odgovara:
-Nema tu tajni. Iskoristio sam pauzu radi Europskog prvenstva i dobro se pripremio s ostatkom ekipe koja nije bila s reprezentacijom. Poradio sam na igri u napadu i trud je stigao na naplatu.

Dobre igre sigurno nisu prošle neopaženo kod izbornika Ivice Tucka, pogotovo što reprezentacija u Beogradu na Europskom prvenstvu nije briljirala. Na pitanje nada li se pozivu, Marković kaže:
-To je pitanje za izbornika. Ukoliko stigne poziv sigurno ću se odazvati.

Utakmica Partizan – Jug CO igra se u srijedu u 18 sati, a izravan prijenos možete pratiti na programu Arenasport 1.

Izvor: VK Jug CO

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist