Natrag
20.2.2018 20:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

KNEZ PORPORELE Skandalozno! Mladen Beš prekršio izbornu šutnju!

20.7.2017 @ 14:53 Dulist dulist IN

Podijelite:

Poznati dubrovački galebar Mladen Beš, javnosti znan i kao voditelj kampanje Vlaha Radovčića Picule, proglasio je izbornu pobjedu sedam sati prije službene objave.

Naime, Mladen Beš novi je knez Porporele ako je suditi po njegovoj objavi na Facebooku. Svoje protukandidate porazio se s 85 posto glasova, a zanimljivo je da je dosadašnji knez Vlaho Radovčić Debeli Picula osvojio svega pet posto glasova.

-Pučani moji u ime moje malenkosti i mog izbornog stožera ‘Svi za Porporelu’ objavljujem pobjedu i to nadmoćno za kneza Porporele s 85 posto. Ovom prilikom vam se zahvaljujem, pučani moji dobri i obećajem da vam ništa ne obećajem. Nadam se da ćete svi večeras doći na Porporelu na moju inauguraciju i uveličati moje ustoličenje kneza i da se svi nasmijemo i zabalamo. Posebno bih se zahvalio sponzorima bez kojih ne bih mogao iznijeti veličanstvenu pobjedu, a to su Dubrovkinja, Budućnost, Rudine, Lovrjenac, Dalmacija bilje, Radeljević, Pekara Orlando, Atlas, Gorica, Ličilac, Dubravka boje i lakovi, Metal, Dubac, Dub, Utp Ragusa, Građevinsko poduzeće Dubrovnik, Most u izgradnji, poduzeće Babin kuk, svima vam hvala vidimo se večeras i dođite dajte sebi malo oduška u ova teška vremena… Vaš ponizni knez tiranin Mladen Beš – objavio je na društvenim mrežama.

-Prvi dekret koji ću napisati bit će da dajemo kao Republika u najam pontu od gla*ića na 99 godina… – obznanio je i svoj prvi potez u fotelji kneza.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana