Sport

KIŠA MEDALJA Judaški blagdanski vikend

KIŠA MEDALJA Judaški blagdanski vikend

U Sportskoj dvorani u Gospinom polju prošle subote održano je 1. Božićno klupsko natjecanje Judo kluba Dubrovnik 1966., na kojem je sudjelovalo 93 natjecatelja.

Natjecanje su otvorili najmlađi judaši (4-6 godina) koji su nastupili u tri discipline – povlačenje pojasa, sumo borba i poligon. Potom su uslijedile i borbe uzrasta 6-8 godina, gdje su uz povlačenje pojaseva i sumo borbe održane i borbe u parteru. Jednako su zanimljive bile borbe uzrasta 8-12 godina, posebno atraktivne zbog mnoštva lijepih bacanja. Iz kluba ističu, svi su dobili medalje, blagdanske darove, a nije bilo poraženih!

Uz ovo spomenimo kako su judaši JK Župa dubrovačka i JK Dubrovnik nastupili na 23. Međunarodnom turniru u Solinu. Za JK Župa dubrovačka zlata su osvojili Nika Viđen, Iva Oberan i Matea Knego. Srebrom su se okitili Marino Oberan, Emin Agović, Ema Ljumović, Mia Janković, Laura Žutac, Lucija Vučićević i Miho Kraljić, a broncom Petrunjela Pavić, Maro Pavić, Nina Miloslavić i Đivo Obradović. Za JK Dubrovnik srebra su osvojili Matej Njirić i Romana Palunčić, dok su do bronce došli Pero Moretić, Marko Moretić, Ivana Bender i Ivica Bogetić.

Foto: JK Dubrovnik 1966./JK Dubrovnik/ JK Župa dubrovačka

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist