Sport

KIDS DAY S GORANOM “Bravo cure, dečki moraju bolje dogodine!”

KIDS DAY S GORANOM "Bravo cure, dečki moraju bolje dogodine!"

Zadnjeg dana trećeg izdanja međunarodnog teniskog kampa s Goranom Ivaniševićem pred crkvom svetog Vlaha u subotu popodne održan je tradicionalni Kids Day.

Sudionici kampa dobili su priliku odigrati pokoji gem s proslavljenim hrvatskim tenisačem. Više ili manje impresionirani Goranom, dobro su se nosili, a naravno da je pala i zajednička fotografija.

– Svake godine je druženje na Stradunu najljepši dio, za njih najopušteniji. Moram reći da su puno bolje cure, nego dečki. Valjda je to ovdje tradicija! Nadam se da će se dogodine dečki malo probuditi i da će početi više trenirati – izjavio je Goran, dodajući kako mora biti strog pri ocjeni igre malih polaznika kampa.

– Tenis je sport ‘jedan na jedan’ i sve se vidi. Znači, cure odlične, bravo, a dečki – moramo malo bolje. Tijekom treninga pokušavam im prenijeti znanje i uz malu dozu humora, zezanja, ali kad se radi ozbiljno onda moraju napraviti što im kažem. Kad sam bio mali ja nisam imao ovakvu priliku. Interesantno je, a volim raditi s djecom. Oni su zadovoljni, a i ja sam – dodao je Ivanišević, potvrdivši kako će u Dubrovnik doći i dogodine.

Inače, tijekom kampa na kojem je sudjelovalo 22 djece iz nekoliko zemalja Europe, odigrana su i dva turnira po jakosnoj kategoriji.

Pobjednik plavog turnira je Arman Operta, a pobjednica crvenog turnira Jovana Cvetković.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist