Natrag
24.8.2017 05:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

KAŽE EUROPEAN BEST DESTINATIONS Dubrovnik je prestižna destinacija za Doček!

16.11.2015 @ 15:20 Dulist Grad

Podijelite:

Prema web-portalu Best European Destinations, naš grad je uvršten među odredišta koja nude najbolje Božićne sajmove, te kao odredište koje nudi nezaboravan doček Nove godine, što je odlična promocija našeg grada kao cjelogodišnjeg turističkog odredišta.

European Best Destinations je europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a razvijen je u cilju  promicanja kulture i turizma u Europi. Ova stranica igra vrlo važnu ulogu u promicanju Europe kao destinacije broj jedan u svijetu. EBD  radi od 2009. radi s velikim turističkim uredima u Europi , ističući najposjećenije destinacije putem svoje web stranice i društvenih mreža (+2,5 milijune posjetitelja , 70  tisuća sljedbenika na Facebook, Twitter, Google+ Pinterest i drugim socijalnim mrežama.)

Dubrovnik je vro lako pronaći među raznovrsnim top-listama turističkih odredišta, primjerice nedavno smo uvršteni među najbolje destinacije u Europi za jesenski boravak, od strane prestižnog travel-portala  Conde Nast Travellera.

-Posebno nas raduje što smo uvršteni među europska odredišta koja su atraktivna i u zimskom periodu, paste tako ističe ljepota dubrovačkog Božićnog sajma, te posebno Dočeka Nove godine, po čemu je naš grad tradicionalno poznat dijem svijeta. Ovogodišnji višednevni program  također je iznimno atraktivan, jer uz nastupe brojnih dubrovačkih i hrvatskih glazbenih sastava i klapa, glavna zvijezda Dočeka 2016. bit će iznimno popularna Severina – ističu iz TZ-a.

Ovakva priznanja Dubrovniku izvrsna promocija Dubrovnika kao zanimljive destinacije za cjelogodišnja putovanja, te će ove informacije biti odlična dopuna predstavljanju zimskih programa i ponuda na tradicinalnim prezentacijama Dubrovnika u Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana