DuList PROMO

Katarina Knego ide na urnebesnu predstavu “Od E do Z”

Katarina Knego ide na urnebesnu predstavu “Od E do Z”

Katarina Knego dobitnica je dviju ulaznica za urnebesnu predstavu od ‘E do Z’. Ona je, naime, najbrže odgovorila na naše nagradno pitanje i time sebi osigurala nezaboravan provod uz puno smijeha.

U Dubrovačkim Vrtovima Sunca povodom Dana žena, u subotu uz velikane glumačke scene, Zlatana Zuhrića i Enisa Bešlagića uživat ćete u predstavi “Od E do Z”.

Predstava “Od E do Z” komedija je o dva glumca koji su nekad bili poznati i slavni, a onda, kako to već obično biva, nestanu s javne scene i potonu u zaborav. Da bi se prilagodili novonastaloj situaciji, Enis preživljava tako da imitira poznate osobe iz javnog života, a Zuhra nastupa kao ulični zabavljač.

Nakon nekoliko teških godina sudbina ih ponovo međusobno spoji u trenutku kada se spletom nesretnih okolnosti potpuno neočekivano sretnu u pritvoru. Bez svjetla pozornice, u tami zatvora – kroz niz komičnih i urnebesnih situacija pokušavaju zajedničkim snagama isplanirati bolju i sretniju budućnost.

Kako su se Zuhra i Bešlagić snašli u duhovitim, ali zahtjevnim ulogama možete vidjeti u subotu 7.3. u Dubrovačkim Vrtovima Sunca s početkom u 18.00 sati. Provod nastavite u ugodnom ambijentu resorta uz večeru i regionalnu kuhinju te zaplešite uz ritam etno jazza uz bend Session Selection.

Za dodatne informacije i rezervacije nazovite broj 361 500.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist