Politika

Karamarkova turneja počinje kod Korde

Karamarkova turneja počinje kod Korde

Novi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko od idućeg tjedna kreće u obilazak gradskih i općinskih ogranaka u cijeloj Hrvatskoj, a, kako doznajemo iz izvora bliskih stranci, njegova turneja počet će s Prevlake.

To je za duList potvrdio i načelnik Općine Konavle Luka Korda.

– A đe će drugo počet nego iz Konavala?! Jest, dogovoreno je kako će gospodin Karamarko već idući tjedan posjetiti Konavle, da ga ugostimo kao novog predsjednika. Hoće li to biti njegova turneja to je manje bitno. Bitno je da će se sastati s Općinskim odborom, razgovarat ćemo u Općini. Pohvalit ćemo se sa svime što smo napravili, ali i razgovarati kako nam može pomoći u daljnjem političkom i ekonomskom radu. On je sada predsjednik HDZ-a i kao takvog ga poštujemo i tretiramo – kazao je Korda te istaknuo kako su Konavle početak Hrvatske, a ne kraj.

– Želimo da svi koji vladaju u Hrvatskoj kažu kako je početak, prag Hrvatske u Konavlima, i da se tako odnose prema Konavlima i jugu. Nismo mi krajnji jug, već početak Hrvatske kad se dolazi s istoka. Tako tražimo da se tretira i tako je postupio i gospodin Karamarko. Zahvaljujem mu što na taj način razmišlja – istaknuo je Korda.

Karamarkova turneja kroz Hrvatsku završit će posjetom vukovarskom HDZ-u.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist