Sport

Kapetan Dabelić: Podrška nam je u subotu potrebnija nego ikada!

Kapetan Dabelić: Podrška nam je u subotu potrebnija nego ikada!

Broje se dani do početka utakmice 8. kola Prve HRL – jug protiv Crikvenice u Gospinom polju. Subota u 18 sati polako postaje uobičajeni termin za domaće susrete dubrovačkih rukometaša. Dosadašnjih sedam kola dokaz su velikih mogućnosti, no za ostati u vrhu, doma se mora pobjeđivati. RKHM Dubrovnik i dalje je jedina neporažena momčad prvenstva s 12 osvojenih bodova, dva više od najbližih pratitelja, RK Mladi Rudar iz Labina i RK Split.
-Nakon utakmice u Omišu protiv Hrvatskog Dragovoljca (28:25) koja je bila iznimno naporna i psihički i fizički, okrećemo se Crikvenici koja po svemu viđenom ne zaslužuje posljednje mjesto na tablici. Imaju tri prava, iskusna igrača. Gaje sličan stil rukometa kao i Buzet, s dobrim pojedincima u vanjskoj liniji. Već danima slušamo kako je potreban maksimalan oprez. I mi smo svjesni opasnosti i ako budemo u punom sastavu, imamo se pravo nadati pozitivnom rezultatu. Vjerujem kako smo dosadašnjim igrama zaslužili pravi ugođaj na tribinama i zato poziv svim prijateljima sporta i rukometa u Dubrovniku i okolici, budite s nama i u ovoj važnoj utakmici pa onda svi zajedno pravac na Stradun na otvaranje Zimskog festivala – riječi su kapetana Mara Dabelića.
Pripreme ometaju ozljede i izostanci. Probleme imaju kapetan Dabelić, srednjak Brnin i desno krilo Bušlje, sva trojica nisu trenirala ozbiljnijim intezitetom ovaj tjedan. Trener Saračević je opravdano odsutan zbog smrtnog slučaja u obitelji. I zato će susret s rukometašima s Kvarnera biti puno ozbiljniji nego što bi to dvoboj lidera i fenjeraša na prvi pogled sugerirao.
Utakmica 8. kola Prve HRL – jug, RKHM Dubrovnik – RK Crikvenica u subotu u sportskoj dvorani u Gospinom polju počinje u 18 sati.

DuList za svoje čitatelje dijeli 2×2 ulaznice za ovu utakmicu.  Na info@dulist.hr, s naznakom ”Rukomet” pošaljite nam vaše kontakt podatke. Dvije najbržih osvaja ulaznice.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist