Sport

KAPETAN BIJAČ NAKON SLAVLJA “Velika pobjeda! Odigrali smo vrhunsku utakmicu!”

Marko Bijač

Borili smo se strašno i odigrali fantastičnu utakmicu, pokazali da nitko neće moći unaprijed računati na bodove protiv nas. Unatoč bolestima u momčadi, vidjeli ste da je svatko odigrao maksimalno i da se to nije osjetilo na igri – rekao je nakon susreta Jugov kapetan Marko Bijač, koji je večeras skupio šest obrana.

Zadnjih deset dana nismo imali zajednički trening, ali smo jednom velikom požrtvovnošću i jugaškim srcem pobijedili jako važnu utakmicu. Ovim smo jednom nogom zagazili na Final Six. Očigledno da možemo igrati jako dobro, ali samo ako igramo momčadski, a ne kao pojedinci – izjavio je Miho Bošković.

Na kraju, i trener Juga Miho Bobić:
– Ovo je velika Jugova pobjeda. Igrali smo protiv Szolnoka koji je po imenima uz Pro Recco, a po organizaciji uz Jug. Imali smo sjajan početak, bilo je i sretnih napada i golova. Čini mi se da je u tom razdoblju obrana bila agresivna, kako smo se i dogovorili. Uspjeli smo uspostaviti igru, nametnuti se agresivnošću do ruba dozvoljenog. Bilo je i grešaka, ali smo uspjeli nametnuti ritam plivanja, iako oni imaju dužu klupu. Igračima svaka čast! – rekao je Bobić te dodao:

– S obzirom da do početka utakmice nismo znali s kojim sastavom nastupamo, da smo imali Janovića, Bušlju, Obradovića i Boškovića bolesne i izvan treninga, s obzirom da nemamo jednog igrača u rotaciji, sa suspenzijom Dobudu, zato je ova pobjeda velika. Važna tri boda za Final 6!

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist