Sport

‘KAP VODE – OCEAN LJUBAVI’ MNK Square protiv Futsal Dinama za Afriku

'KAP VODE - OCEAN LJUBAVI' MNK Square protiv Futsal Dinama za Afriku

Župa sv. Mihajla u studenom prošle godine pokrenula je veliku humanitarnu akciju ‘Dubrovnik za Afriku: Kap vode – ocean ljubavi’.

Cilj ove akcije je prikupljanje novčane pomoći za izgradnju vodoopskrbnog sustava u selima Župe sv. Franje Asiškog u Monduli Juu u sjevernoj Tanzaniji, gdje djeluje hrvatski misionar pater Tomislav Mesić.

Vodoopskrbni sustav koji se planira izgraditi od smrti će spasiti siromašno stanovništvo koje se već mjesecima bori s velikim sušama i bolestima (tifus, dizenterija i malarija). Vrijednost investicije je 30 tisuća eura, a akciju su podržali Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija te Dubrovačka televizija kao službeni medijski pokrovitelj.

U akciju se uključio i MNK Square Dubrovnik, koji će u petak, 24. veljače od 19 sati u dvorani u Gospinu polju igrati utakmicu humanitarnog karaktera. Protivnik je Futsal Dinamo iz Zagreba.

-Pozivamo vas da u petak dođete u Gospino polje, podržite MNK Square u velikom derbiju 1. HMNL i pritom sudjelujete u ovoj velikoj humanitarnoj akciji – ističu organizatori.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist