Natrag
20.9.2017 02:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kaos na Pločama, hoće li karićari krenuti u prosvjed?

6.6.2016 @ 6:39 Mia Njavro Grad
7;7

Podijelite:

Ulaz u Dubrovnik s Ploča svako je jutro kaotična scena u kojoj se ne zna ‘tko pije, a tko plaća’. Razlog – pojednostavljeno: rad naše gradske uprave.

Malo detaljnije, suludi uvjeti u kojima rade dubrovački raznosači robe, materijala, hrane, pića i svega onoga što se mora sliti u jutarnjim satima u veliki restoran nekad znan kao Grad. Rješenje je, kažu koncesionari, u produljenju vremena, jer bi se na taj način oni sami mogli rasporediti te na prikladan način dostaviti robu.

Na Pločama smo bili i situaciju zabilježili u prošlog utorka ujutro i ostali smo osupnuti – jednostavno, tolika količina dostave bila je katastrofalna. U razgovoru, dostavljači su nam pojasnili situaciju, koja je blago rečeno, užas, gotovo nerješiva. Stoga ne čudi kako će ovaj balon od sapunice uskoro puknuti, vjerojatno – usred sezone!
-Na Pločama je potpuni nered, unatoč tome što još nije počela prava sezona. Sve puca po šavu jer se jednostavno, do devet ura ne može napraviti dostava za Grad koji će imati deset puta više gostiju usred sezone, te treba dostaviti i pića, i ića, i svega ostalog – ističe nam jedan dostavljač. ‘Ove iz Grada Dubrovnika čisto nije briga’, kaže, ‘oni su odlučili – do devet sati je ulaz i doviđenja’.

 

Više pročitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana