Grad

Kaos na Pločama, hoće li karićari krenuti u prosvjed?

Kaos na Pločama, hoće li karićari krenuti u prosvjed?

Ulaz u Dubrovnik s Ploča svako je jutro kaotična scena u kojoj se ne zna ‘tko pije, a tko plaća’. Razlog – pojednostavljeno: rad naše gradske uprave.

Malo detaljnije, suludi uvjeti u kojima rade dubrovački raznosači robe, materijala, hrane, pića i svega onoga što se mora sliti u jutarnjim satima u veliki restoran nekad znan kao Grad. Rješenje je, kažu koncesionari, u produljenju vremena, jer bi se na taj način oni sami mogli rasporediti te na prikladan način dostaviti robu.

Na Pločama smo bili i situaciju zabilježili u prošlog utorka ujutro i ostali smo osupnuti – jednostavno, tolika količina dostave bila je katastrofalna. U razgovoru, dostavljači su nam pojasnili situaciju, koja je blago rečeno, užas, gotovo nerješiva. Stoga ne čudi kako će ovaj balon od sapunice uskoro puknuti, vjerojatno – usred sezone!
-Na Pločama je potpuni nered, unatoč tome što još nije počela prava sezona. Sve puca po šavu jer se jednostavno, do devet ura ne može napraviti dostava za Grad koji će imati deset puta više gostiju usred sezone, te treba dostaviti i pića, i ića, i svega ostalog – ističe nam jedan dostavljač. ‘Ove iz Grada Dubrovnika čisto nije briga’, kaže, ‘oni su odlučili – do devet sati je ulaz i doviđenja’.

 

Više pročitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist