Zanimljivosti

KAO U HORORU Dubrovnik se probudio u magli

Magla u gradu

Od jutros je Dubrovnik skriven u neprobojnoj magli, a pojedini dijelovi grada uopće se ne vide! Čitatelj nam je poslao slike s magistrale uz napomenu kako nije uspio slikati grad jer se jednostavno – ne vidi, kao ni Lokrum!

Drugi dijelovi grada već su pomalo ‘bistriji’, a mi vam u fotogaleriji prilažemo i sliku s balkona DuLista, gdje se vidi kako magla pomalo bježi iz Gruža.

Inače, tjedan će biti nestabilan, što znači da će se vrlo često izmjenjivati sunčana i oblačna razdoblja, a nema dana u kojem neće biti povremene kiše ili pljuskova, barem lokalnog karaktera. Čitavog tjedna temperature zraka neće odveć varirati i bit će u granicama klimatološkog prosjeka za dio godine ili nešto više…

Danas nas očekuje djelomično sunčano vrijeme s promjenjivom naoblakom, uz slabo jugo i jugozapadnjak, a navečer će prestati i u noći na srijedu okretati na slabu buru, na otvorenom moru i sjeverozapadnjak.

Srijeda će biti djelomično sunčana s promjenjivom naoblakom. Temperature od jutra u porastu, najviše dnevne bit će od 18 do vrlo toplih 25°C ponegdje.

Djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom bit će u četvrtak. U većini krajeva suho, a uglavnom su u zaobalju mogući pljuskovi i grmljavina. Puhat će slaba do umjerena bura i tramontana. Zadržat će se toplo, rijetko gdje i vrlo toplo.

Dosta sunca bit će i tijekom petka.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist