Grad

KALAMOTEZI: Izjave direktora su bezobraština

Kalamota izljev fekalija

Nakon što je u medije dospjela vijest kako su u more ispuštene fekalije, nakon čega su se oglasili iz Karisme s tvrdnjom kako je riječ o nenamjernom ispuštanju vode iz bazena, a ne fekalija, ponovno su se javili stanovnici Kalamote.

Kažu, ‘pogreške se događaju često’, a izjavu direktora hotela Borisa Belavića nazvali su bezobrazlukom.
‘Lijepo od g. Belavića da je priznao pogrešku i ispričao se Kalamotezima i ostalim gostima otoka, ali ostaje činjenica da se ovakve, kako naziva “pogreške” događaju vrlo često.

Jesu li se Uprava i vlasnici hotela ikada zapitali kako je ljudima na otoku živjeti u smradu fekalija? Nitko nije slijep na zdrave oči da ne može razlikovati što su fekalije, a što su otpadne vode iz bazena. I na samim fotografijama se po boji vidi o čemu se radi, a mještani su pošli osobno se uvjeriti da se radi o kanalizaciji.

Zato smatramo izjavu g. Belavića običnom bezobraštinom kojom pokušava, i to ne jednom, mještane činiti budalama. Mi ćemo napraviti formalnu prijavu sanitarnim inspekcijama jer se na ovaj način ugrožava zdravlje nas, naše djece i naših turista. Vjerujemo da ovakvim ljudima kao što je g. Belavić je svejedno da se na ovaj način truju i njihovi gosti što sigurno nije u interesu njihovih vlasnika (TUI, Karisma Hoteli, Agrokor) pa ćemo zatražiti razgovor i s njihovim rukovoditeljima jer je evidentno da g. Belavić to nije, a i sam je to priznao na nedavnom sastanku s mještanima oko istih problema koji se stalno ponavljaju’, stoji u dopisu koji su Kalamotezi poslali na naš redakcijski mail.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist