Zanimljivosti

KAKVA ANEGDOTA Što se glumcu Zijadu Gračiću dogodilo na Igrama?

KAKVA ANEGDOTA Što se glumcu Zijadu Gračiću dogodilo na Igrama?

Svima su nam jako poznati oni trenuci u životu, bilo da se radi o situacijama na poslu ili u privatnoj sferi, kada zbog neke pogreške, izvaljene gluposti i slično, poželimo propasti u zemlju.

Takve stvari događaju se naravno i javnim osobama, a za Večernji list domaći voditelji, glumci i pjevači prisjetili su se upravo takvih trenutaka. Među njima je i glumac Zijad Gračić koji je s javnosti podijelio anegdotu s Dubrovačkih ljetnih igara.

– Bio sam mlad glumac i redateljica Ivica Boban dodijelila mi je ulogu Agamemnona na Dubrovačkim ljetnim igrama u ‘Hekubi’. I tako ja dolazim na pozornicu, stanem ispred 15 žena i shvatim da se ne mogu sjetiti ni riječi teksta. Gledam u glumice na pozornici, one u mene. I tako krenem prema publici i razmišljam što napraviti, a u nekom trenutku, ni sam ne znam kako, počeo sam govoriti tekst. Najgore mi je bilo nakon predstave otići profesorici i ispričati se jer sam uprskao. No ona mi je prišla i rekla: ‘Zijade, ono što si napravio kada si došao na pozornicu, ona pauza, mirnoća i dojam koji si ostavio… To je fenomenalno – ispričao je Zijad Gračić za Večernji list i dodao kako  glumci nikada ne smiju priznati pogrešku na pozornici.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist