Crna kronika

Kako je Konavljanin otkrio američkog pedofila: ‘Mislim da ga traže u SAD-u’

Kako je Konavljanin otkrio američkog pedofila: 'Mislim da ga traže u SAD-u'

Amerikanca Davida A. Pirritana policija je uhitila na graničnom prijelazu Karasovići nakon što im je Marko Bradvica, kod kojeg je živio i koji ga je vozio preko granice, u putovnicu stavio papirić s porukom: ‘Mislim da ovog čovjeka traži policija u SAD-u, provjerite’, piše Jutarnji list.

‘Nisam ja njega prijavio zbog silovanja pokćerke, jer tada nisam ni znao da je riječ o pedofilu, nego mi je rekao da želi kao plaćenik ići u Siriju ubijati ljude. Nije puno govorio, tek kada bi pio. A i tada je govorio samo o ratovanju i ubijanju. Rekao nam je da je bio snajperist u SEALS-ima, da je profesionalni ubojica’, kazao je Bradvica.

Pirritano je optužen da je silovao 12-godišnju pokćerku koja je rodila i njegovo dijete. U Europu je stigao prošlo ljeto, a nakon što je kratko boravio na Korčuli, skrasio se u Dubrovniku.

‘Kad su policajci pročitali moju poruku, bili smo u automobilu sat vremena. Pirritano je u jednom trenutku iz svog ruksaka izvadio papire i dokumente te ih počeo trgati. Bili su tu papiri s imenima ljudi preko kojih je dogovorio odlazak u Siriju. Planirao je preko Podgorice otputovati do Beograda i dalje preko Turske u Siriju’, ispričao je vremešni Konavljanin iz Mikulića dodavši da je policija od njega kasnije zatražila otpatke koje je Amerikanac ostavio pa su tako doznali da mu je novac slala majka djevojčice koju je silovao, piše Jutarnji list.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist