Crna kronika

KAKAV VIKEND! Požar, prometna, potres, prekid katamaranskih linija, zatvoren most…

KAKAV VIKEND! Požar, prometna, potres, prekid katamaranskih linija, zatvoren most...

Dežurnim službama sinoć nije bilo lako. Burna subota bila je u znaku prometne nesreće, požara, ali i potresa. Osim ovog, jaki vjetar uzrokovao je probleme svoje vrste.

Županijski centar 112 jučer je u 18.29 zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći (izlijetanje vozila s ceste) na Mljetu u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i prevezene u ambulantu Mljet.

Osim toga, u 17. 44 došlo je do požara i nestanka struje u trafostanici Stankovići. Na intervenciju je upućena dežurna ekipa HEP-a.

Noćas od 21:36 do 00:56 most dr Franja Tuđmana bio je zatvoren za prvu skupinu vozila zbog jakog vjetra, a kao posljedica jakog vjetra koji puhao na području županije u ŽC112 primljeno je više dojava o odronima i puknutim granama koje su ometale promet na cestama diljem županije. Jutros su Šipan i neki dijelovi Pelješca bez struje, doznajemo od HEP-a. Popravci se očekuju tijekom dana!

Trenutno j u prekidu i katamaranska linija Ubli-Vela Luka- Hvar-Split.

A za ‘šećer na kraju’, oko dva ujutro osjetio se i potres! Žc112 Dubrovnik je tijekom noći zaprimio nekoliko poziva iz Metkovića i Dubrovnika od građana koji su osjetili podrhtavanje tla. Doznajemo da je epicentar bio 39 km N od Dubrovnika i to u 02:21 sati i 04:47 magnitude ML 3,5 i 3,7. Nema dojava o oštećenima na objektima.

Pročitajte još

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist