Crna kronika

KAKAV TRIO Od krađe do prodaje droge i posjedovanja bombi

KAKAV TRIO Od krađe do prodaje droge i posjedovanja bombi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula dvije muške osobe u dobi od 27 i 19 godina osumnjičene su za krađu alata tijekom noći 20./21. siječnja. Alat se nalazio u kombi vozilu koje je bilo parkirano na području Blata, a njegova vrijednost se procjenjuje na oko 2500 kuna. Mlađi muškarac se sumnjiči i za provalu u obiteljsku kuću iz koje je također otuđio alat, vrijednosti od oko 4000 kuna, a koji alat je privatno vlasništvo 31-godišnjaka.
Sav otuđeni alat mlađi je muškarac potom prodao 43-godišnjaku, kod kojeg je alat i i pronađen. Nastavkom kriminalističkog istraživanaja utvrđeno je da je spomenuti 43-godišnjak u više navrata prodavao drogu hašiš od kojih u jednom navratu i 19-godišnjaku koji je dio droge zatim preprodao 27-godišnjaku. Prilikom pretrage policija je kod 27-godišnjaka pronašla i ručnu bombu, javljaju iz Policije.
Sve tri muške osobe su uz kaznene prijave dovedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i to 19-godišnjak zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe, teške krađe i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 27-godišnjak zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, a 43-godišnjak zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist