Sport

Kadeti Squarea osvojili futsal ‘Wimbledon’

Kadeti Squarea osvojili futsal 'Wimbledon'

Kadeti Square na impresivan su način osvojili prvo mjesto na 10. Međunarodnom futsal kupu ‘Zagreb 2017.’ koji se igrao protekli tjedan u Zagrebu, točnije u Nogometnom centru Šalata.

Dubrovčani su igrali u skupini A koju su zaključili s maksimalnim učinkom, tri nastupa – tri  pobjede. U prvom kolu svladali su MNK Fotex Futsal 5:1, a potom su u drugom bili bolji od mađarskog predstavnika, CSO Montage, rezultatom 6:0. U trećem kolu bili su bolji i od zagrebačkog Nacionala 2:0

U četvrtfinalu izabranici Tonija Bačića nadigrali su Rugvicu s čak 6:0 te s uvjerljivom pobjedom ušli u polufinale prestižnog turnira.

U borbi za ulazak u finale odigrali su u regularnom dijelu bez pobjednika (2:2) protiv Futsal Dinama, međutim u ruletu penala bili su uspješniji od vršnjaka iz Zagreba te zasluženo ušli u finale gdje ih je čekala još jedna zagrebačka momčad – FC Nacional Zagreb koju su u skupini nadigrali 2:0.

Mladići u ‘crveno-plavom’ ponovili su odličnu igru i s još uvjerljivom pobjedom dokazali da su bolja momčad od vršnjaka iz Zagreba koji predstavljaju dres FC Nacional Zagreb. U finalnom okršaju, uvjerljiva pobjeda ‘crveno-plavih’ rezultatom 5:0!

Square je igrao u sastavu Mario Falkoni, Adriano Darrer, Andro Zarač, Haron Džanković, Bruno Rana, Maroje Bandur, Nikša Vranješ i Orsat Klečak.

– Bili smo odlični cijeli turnir, svaka čast svakom igraču! Ne znam što bih u ovom trenutku rekao osim što se s ponosom, u srcu Zagreba, pjeva himna Squarea… Sve što smo radili cijelu godinu sada je došlo na naplatu. Čestitam svim igračima, bilo nas je malo, samo osam igrača, a svi su izdržali i zaista pokazali kako se gine za boje Kluba – riječi su trenera Tonija Bačića.

Na kraju treba istaknuti da je Square osim pokala za najbolju momčad osvojio i pokale za najboljeg igrača i strijelca. Titulu najbolje igrača ponio je Andro Zarač, a najboljim strijelcem proglašen je Haron Džanković.

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist