Sport

JUGAŠI ZOVU SVOJ GRAD: Svi u Gruž, pomozite nam tući Primorje za naslov prvaka Hrvatske!

JUGAŠI ZOVU SVOJ GRAD: Svi u Gruž, pomozite nam tući Primorje za naslov prvaka Hrvatske!

U srijedu 4. svibnja u 18 sati Gruž će biti domaćin treće finale utakmice doigravanja za prvaka Hrvatske u vaterpolu. Jug Croatia osiguranje i riječko Primorje Erste banku očekuje možda i ključni dvoboj serije u kojoj Jugaši vode 2:0. Riječani, aktualni prvaci države nemaju priliku za popravni jer u slučaju trećeg poraza, titula će se ponovo nakon 2013. godine vratiti u Dubrovnik.

Jugaši su ove sezone već osvojili dva trofeja; u prosincu prošle kalendarske godine u Zadru su podigli pokal namjenjen pobjedniku Kupa Hrvatske, potom su sredinom ožujka slavili naslov pobjednika Regionalne vaterpolo lige na finalnom turniru odigranom u Dubrovniku.
Srijeda im donosi prigodu da se po prvi put nakon 2009. godine okite s tri trofeja u jednoj natjecateljskoj sezoni.
Recimo još kako je Jug CO već osigurao nastup na završnom turniru šest najboljih momčadi Europe koji će se početkom lipnja mjeseca održati u Budimpešti.
Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje ovim putem poziva navijače i sve one kojima je klub pri srcu da u srijedu dođu u Gruž i pomognu momčadi predvođenu kapetanom Markom Bijačem u pohodu na treću ovosezonsku titulu.

Svi u Gruž!!!

 
Svi u Gruž!

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist