Sport

Jugaši uvjerljivi protiv POŠK-a, u finalu čeka Rudićev Brazil

Jugaši uvjerljivi protiv POŠK-a, u finalu čeka Rudićev Brazil

VK Jug Croatia Osiguranje je na turniru „Korčula Suzuki 2014.“ upisao novu pobjedu te stigao do finala. Na bazenu „Gojko Arneri“ svladan je splitski OVK POŠK s 10:5 (4:3, 2:1, 3:0, 1:1).

Dvaput su za Jug precizni bili Bošković, Younger i Loren Fatović, a jednom Janović, Marković, Bušlje i Visković. Veliku minutažu dobili su najmlađi igrači i opravdali povjerenje trenera Miha Bobića. Tijekom cijelog susreta Jugaši su kontrolirali rezultat.

– Gdje ste našli ovog centra? – s klupe POŠK-a je postavio pitanje nekadašnji igrač Juga Boris Pavlović, dodavši kako odavno nije vidio tako eksplozivnog sidruna. Nicolas Constantin Bicari je s dvije utakmice zadovoljio ionako stroge kriterije Juga, a još je veći dobitak saznanje da su i suci njegovu igru ‘nagrađivali’ isključenjima i petercima.

Vrijedi spomenuti i kako je Marko Ivanković tijekom utakmice dobio nezgodan udarac u lice, no doktor Marko Margaritoni je ozljedu sanirao na licu mjesta i za vjerovati je kako će Ivanković biti spreman za večerašnje finale.

Večeras u 20 sati Jugaši će u finalu igrati protiv reprezentacije Brazila, čiji je izbornik hrvatski trener Ratko Rudić.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist