Sport

JUGAŠI U FINALU Pobjeda juniora nad Šibenikom

Jug finale juniori

U polufinalnoj utakmicu Jugaši su pobijedili Šibenik 8:7, dok je Mladost bila bolja od Mornara 16:13. Finale je na rasporedu sutra u 13 sati. Trener juniora Juga Miho Bobić se ne sjeća da je juniorska utakmica Juga ikada odigrana pred ovoliko gledatelja.

Jugaši  i Mladostaši! To su finalisti završnog turnira juniorskog prvenstva Hrvatske.
Jug je polufinale protiv Šibenika otvorio vodstvom 2:0, dobili prvu četvrtinu sa 4:1. Šibenik je izjednačio pred kraj druge četvrtine na 4:4. Ipak, na poluvremenu su Jugaši imali pogodak viška, a početkom treće i dva (6:4). Tu prednost su imali u još dva navrata (7:5 i 8:6). Dvije i pol minute prije kraja pri kraja pri vodstvu 7:6 Antun Goreta nije uspio realizirati peterac. Međutim, točno minutu do kraja Jugov kapetan Loren Fatović je strijelac za 8:6. Šibenik je do kraja uspio samo ublažiti poraz.
– Pobijedili smo favoriziranog Šibenika i od srca čestitam svojim igračima. Napravili smo ogroman rezultat, a posebno mi je drago da je bilo ovoliko gledatelja. Ne sjećam se da smo ikada odigrali juniorsku utakmicu pred ovoliko ljudi. Pozivam ih i sutra na finale jer će zaista imati što vidjeti – kazao je trener Juga Miho Bobić.
U sastavu Juga odlični su bili Fatović, Goreta, Jarak i Pavličević. No, i svi ostali su dali obola ovom velikom rezultatu.
– Odlično smo otvorili utakmicu, ali smoim dozvolili da nas stignu. Odlike velikih momčadi se kriju u tome da se vrate kada je najteže, a mi smo se vratili i na kraju pobijedili. Finale igramo sutra u 13,00. Bit će teško, ali mi znamo da možemo. Još ako nas publika podrži kao što je to bilo večeras ne sumnjam da ćemo dati sve od sebe. Hvala im velika – riječi su Nikole Pavličevića, juniora Juga.
Dakle, u 13,00 uz izravan prijenos na www.jug.hr u finalu igraju Jug i HAVK Mladost.

Na stranicama Juga možete pogledati na koji su način mladi vaterpolisti osigurali pobjedu!

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist