Sport

JUGAŠI SPREMNI ZA KORČULU: Jedva čekamo turnir

JUGAŠI SPREMNI ZA KORČULU: Jedva čekamo turnir

Pripremno prijateljski turnir na Korčuli kojim već treću godinu otvaramo sezonu pokazat će nam trenutno stanje i formu momčadi Juga CO. Trener Miho Bobić veseli se prvim utakmicama, ali zbog njih igrači neće dobiti popust. Dapače. S obzirom da se prva utakmica igra u subotu navečer u 20,00 sati, momčad će ujutro trenirati u Gružu, a kako izgledaju treninzi u posljednje vrijeme, bit će zanimljivo vidjeti koliko će igrači pružiti u dvoboju protiv Spartaka iz Volgograda.

Zbog već poznate ozljede koljena na Korčulu neće ići Paulo Obradović koji istina trenira s momčadi punim intenzitetom kada je u pitanju plivanje, ali za sada bez lopte. Na Korčulu neće niti Nikša Dobud, koji također radi po posebnom programu zbog ozljede koju vuče još iz reprezentativnih akcija ovoga ljeta.

– Jedva čekamo utakmice na Korčuli. Čemu svo ovo treniranje i silni kilometri, ako ih ne možemo pretočiti u vaterpolo. Bit će nam to prva provjera trenutnog stanja i dobra prilika da vidimo kvalitetu Bicarija i Youngera. Bautović i Buconić će zamijeniti Paula i Nikšu, ali nisu njih dvoje jedini koji rade smanjenim intenzitetom. Naime, još nismo u punoj snazi, imamo još par igrača kojima doziramo treninge stoga ćemo pripaziti na minutažu. Naravno, ovo ne znači da idemo izgubiti, sasvim suprotno od toga – kazao nam je trener VK Jug CO Miho Bobić, dodavši kako će momčad Juga formu brusiti kroz cijeli listopad, a bude li potrebno i studeni. To je i očekivano, s obzirom da će se za prvi trofej vaterpolisti boriti 20. i 21. prosinca kada će se igrati završnica Kupa RH.

Do tada, uživajmo u početku sezone. Najprije Korčula, potom 4. listopada utakmica s Mornarom u Splitu. Kako saznajemo iz povjerljivih izvora, baš ta utakmica Mornar – Jug CO poslužit će kao najava ili možda bolje rečeno otvaranje sezone. O svemu više kad dobijemo potvrde.

IZVOR: VK Jug

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr