Natrag
26.9.2017 16:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jugaši, prvaci Hrvatske, kod povjerenice Medović i pročelnika Katičića

22.5.2017 @ 16:32 Dulist Sport
8;8

Podijelite:

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas vaterpoliste Juga povodom osvajanja 13. naslova prvaka Hrvatske.

Povjerenica Medović uputila je čestitke svim igračima i treneru ističući kako biti prvakom Hrvatske nije mala stvar te kako se nada da će Jug već krajem tjedna slaviti novu pobjedu na Final six završnom turniru LEN Lige prvaka.

– Jug je bio ponos Dubrovnika. Jug jest ponos Dubrovnika i nadam se da će zauvijek to i ostati. Hvala vam zbog toga što ste napravili i što radite za Dubrovnik. Jako smo ponosni na vas i uistinu me veseli što vam mogu čestitati na ovoj velikoj pobjedi, a vjerujem odnosno sigurna sam i da vaše ambicije kao i sposobnosti već odavno prelaze granice ne samo našeg Grada već i Lijepe naše – kazala je povjerenica Medović.

Predsjednik uprave VK Jug CO Pero Kulaš zahvalio se na prijemu kao i podršci koju Grad uvijek pruža Jugu.
– Jug i Dubrovnik su oduvijek bili zajedno. Ne bi bilo Juga bez Grada, ali smatramo i da je VK Jug jedan od osnovnih brendova Grada Dubrovnika – kazao je Kulaš dodajući kako jedino za čim žale je što ova ekipa nije prošle godine dobila i nagradu nabolje momčadi Hrvatske.

Podsjetimo, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja osvojili su 13. naslov prvaka Hrvatske nakon što su u trećem susretu finalne serije doigravanja porazili zagrebačku Mladost 11:4.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana