Natrag
21.9.2017 00:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

JUGAŠI KOD ŽUPANA I GRADONAČELNIKA Europskim prvacima šampanjac i čestitke!

9.6.2016 @ 14:19 Dulist Aktualno
10;10

Podijelite:

Europske prvake, vaterpoliste VK Juga CO, upravu kluba i stručni tim primili su danas župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Andro Vlahušić.

Župan je Jugašima čestitao na osvajanju sve četiri titule u prošloj sezoni, posebno naglasivši izvanrednu igru koju su pokazali na završnom turniru Lige prvaka. Sa županom je na prijemu bila i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Marijeta Hladilo.

Kako javljaju iz Županije, predsjednik VK Juga CO Lukša Jakobušić istaknuo je da je Jug CO ovim uspjehom najuspješniji hrvatski klub ove sezone, ali i najuspješniji i u povijesti po broju osvojenih titula. Također, zahvalio se Županiji na stalnoj potpori, ali i županu osobno na njegovim dolascima na utakmice, kako u ovoj, tako i u prošloj, ne toliko uspješnoj sezoni.

Kapetan Marko Bijač na prijemu kod župana rekao je da su igrači jako ponosni na rezultat koji su postigli te nadodao da je poziv velikog broja igrača Juga u nacionalnu reprezentaciju još jedan dokaz kvalitete.

U Gradu Dubrovniku dočekali su ih šampanjac i pokloni, a čestitke su im uputili gradonačelnik Andro Vlahušić, njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković, a prijemu je nazočio i resorni pročelnik Miho Katičić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana