Natrag
18.8.2017 12:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jug CO i Croatia osiguranje potpisali novi sponzorski ugovor

27.11.2015 @ 12:05 Dulist Sport

Podijelite:

Vaterpolski klub Jug CO i dalje de s ponosom nositi prezime vodećeg i najstarijeg hrvatskog osiguravajućeg društva – Croatia osiguranja. Četrnaest godina duga suradnja dvaju institucija nastavlja se i u natjecateljskoj sezoni 2015/2016 bududi da su danas u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu, predsjednik Uprave Croatia osiguranja Sanel Volarić i Lukša Jakobušić, predsjednik VK Jug CO potpisali novi sponzorski ugovor. Sanel Volarić ovom prilikom je izjavio kako Croatia osiguranje više od 130 godina s poštovanjem čuva ono što naši ljudi stvaraju.

-Imati priliku podržati najbolje, VK Jug, čast je i privilegija. Vjerujemo da će uz nastavak podrške Croatia osiguranja klub nastaviti nizati iznimne rezultate i želimo vam puno uspjeha u sljedećoj godini – rekao je Volarić.

-VK Jug CO je do titule najuspješnijeg sportskog kluba u Hrvatskoj došao uz dugogodišnju potporu Croatia osiguranja. Suradnja se s godinama pretvorila u partnerstvo, pa i u prijateljstvo. Svi jugaši mogu biti ponosni i zadovoljni da je i nakon privatizacije, jedna od naših najboljih tvrtki odlučila stati uz Jug i Dubrovnik – rekao je ovom prilikom Jakobušić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana