Sport

Jug – Budva, srijeda 18 sati

Jug - Budva, srijeda 18 sati

Puna pažnja na treningu u utorak ujutro bila je posvećena momčadi Budve s kojom se Jug Croatia osiguranje sastaje u utakmici 6. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige u srijedu, 26. listopada.

Vježbale su se akcije kojima bi se trebalo suprotstaviti sastavu koji ima vrhunske igrače, ali su rezultatski loše ušli u sezonu.
– Budva je naš dužnik od prošle godine. Izbacili su nas s Final foura i uvjeren sam da će biti dovoljan motiv kako ne bismo dozvolili novo iznenađenje. Imaju odličnu početnu sedmorku u kojoj su sve mahom reprezentativci.

Takva momčad kad-tad izađe iz krize u kojoj se nalaze od početka sezone. Mi smo ti koji im to ne bismo smjeli dozvoliti, ali smo svjesni njihove snage. Uostalom, osjetili smo je na svojoj koži. Postavit ćemo se maksimalno oprezno – kazao je trener Juga CO Elvis Fatović.

Nakon nešto lošijeg starta, Jugaši su zaredali s važnim pobjedama. Najprije Primorje, potom Mladost i prošlog vikenda Spadau. Budva je s druge strane izgubila sve važnije utakmice, pa čak je neočekivano poražena od POŠK-a.

– Mi moramo znati da je Jug svima dodatni motiv i da igrači protiv nas pružaju više nego inače. Budva se s jednom pobjedom u gostima protiv kandidata sa završnicu Jadranske lige vraća u igru. To im je vrlo bitno za njihovo prvenstvo, tako da očekujem tešku utakmicu – najavio je sutrašnji susret trener Fatović.

Utakmica počinje u 18 sati, sudit će D. Adžić i Matijević, dok će delagat biti Aleksandar Černi. Uoči ove utakmice odigrat će se i dvije predigre. Najprije će u 15 sati igrati mlađi kadeti Juga CO i Budve, dok će se u 16 sati sastati mlađi juniori istih momčadi.

Joško Pulić najbrži je čitatelj našeg portala koji je za sutrašnju utakmicu osvojio dvije ulaznice.

Budite i sutra uz vaterpoliste Juga!

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist