Sport

JUDO / PRVENSTVO HRVATSKE Roko, Kristić i Sufaj na pobjedničkom postolju

JUDO / PRVENSTVO HRVATSKE Roko, Kristić i Sufaj na pobjedničkom postolju

Judoke Jk Dubrovnik 1966 se vraćaju sa seniorskog Prvenstva hrvatske sa tri brončane medalje i tako nastavljaju uspješan novogodišnji niz.

Stjepo Roko (-73kg) je sa 5 pobjeda i jednim porazom osvojio brončanu medalju u najbrojnijoj kategoriji turnira. Nakon dvije vezane pobjede zaustavljen je u četvrtfinalu i kroz repasaž dolazi u borbu za medalju gdje sa waza-arijem pobjeđuje predstavnika Jk Pande.
Ardian Sufaj (-90kg) je stigao do svoje prve seniorske medalje vezavši tri pobjede. U polufinalu je zaustavljen od kasnijeg prvaka države, Denisa Beljića, a u borbi za treće mjesto atraktivnih ipponom pobjeđuje predstavnika AJK Student.

Pero Kristić (100kg) nastavlja sa kontinuiranim rezultatima na državnim prvenstvima. Tri pobjede i poraz su bile dovoljne da još jednu godinu u nizu stane na pobjedničko postolje.

Na turniru su još nastupili Bruna Bilić koja je poražena u borbi za medalju, a Karlo Putica i Dražen Oršulić su upisali po jednu pobjedu. Sam turnir okupio je preko 160 judasa iz više od 30 klubova. Vrijedi napomenuti da su na Prvenstvu bila i tri suca iz JK Dubrovnik 1966 – Klara Mitrović i Vinko Pančevski u ulozi kontrolora dok je Igor Janković bio sudac na strunjači, javljaju iz JK Dubrovnik 1966.

Pročitajte još

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist