Sport

JUDO / PRVENSTVO HRVATSKE Roko, Kristić i Sufaj na pobjedničkom postolju

JUDO / PRVENSTVO HRVATSKE Roko, Kristić i Sufaj na pobjedničkom postolju

Judoke Jk Dubrovnik 1966 se vraćaju sa seniorskog Prvenstva hrvatske sa tri brončane medalje i tako nastavljaju uspješan novogodišnji niz.

Stjepo Roko (-73kg) je sa 5 pobjeda i jednim porazom osvojio brončanu medalju u najbrojnijoj kategoriji turnira. Nakon dvije vezane pobjede zaustavljen je u četvrtfinalu i kroz repasaž dolazi u borbu za medalju gdje sa waza-arijem pobjeđuje predstavnika Jk Pande.
Ardian Sufaj (-90kg) je stigao do svoje prve seniorske medalje vezavši tri pobjede. U polufinalu je zaustavljen od kasnijeg prvaka države, Denisa Beljića, a u borbi za treće mjesto atraktivnih ipponom pobjeđuje predstavnika AJK Student.

Pero Kristić (100kg) nastavlja sa kontinuiranim rezultatima na državnim prvenstvima. Tri pobjede i poraz su bile dovoljne da još jednu godinu u nizu stane na pobjedničko postolje.

Na turniru su još nastupili Bruna Bilić koja je poražena u borbi za medalju, a Karlo Putica i Dražen Oršulić su upisali po jednu pobjedu. Sam turnir okupio je preko 160 judasa iz više od 30 klubova. Vrijedi napomenuti da su na Prvenstvu bila i tri suca iz JK Dubrovnik 1966 – Klara Mitrović i Vinko Pančevski u ulozi kontrolora dok je Igor Janković bio sudac na strunjači, javljaju iz JK Dubrovnik 1966.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist