Sport

JUDAŠI OSVAJAJU Vikend iza njih s prvim medaljama i 11 odličja

JUDAŠI OSVAJAJU Vikend iza njih s prvim medaljama i 11 odličja

Judaši Ura Nagea i Slanog ovog su vikenda osvojili brojna odličja na turnirima u Ljubljani i Splitu. S jakog međunarodnog turnira „Nagaoka“ u slovenskoj prijestolnici JK Ura Nage se vratio s jedanaest odličja, dok su najmlađi članovi svoje prve medalje izborili na splitskom „Trofeju Marjana“. 

– U Ljubljanu smo vodili naše najbolje natjecatelje u uzrastima U12, U14 i U16 godina i rezultati u iznimno jakoj konkurenciji su pokazali da među njima stasa jedna nova snažna generacija našeg kluba. Istovremeno, najmlađi članovi od 6 do 9 godina nastupili su u Splitu i sa osvojenih 10 medalja pokazali da i u mlađima imamo brojne talentirane dječake i djevojčice – kazao je trener Maro Đapić, napomenuvši kako će i sljedećeg vikenda ekipa natjecatelja U10 i U12 nastupiti na Kupu „Like“ u Zagrebu.

U Ljubljani su zlatna odličja osvojili Maro Ristić i Fran Kužnin, srebra Đivo Machiedo, Kristijan Konjevod, Leon Đapić i Marko Števinović, dok su bronce izborili Ivan Lale, Đivo Gašpar te u starijim uzrastima Fran Kužnin i Marko Števinović, a Darijo Duplica ostao je na korak do medalje i izborio 5. mjesto. Još su nastupili Leon Labaš, Maro Bistrić i Ivo Matić.

Zlatne medalje na Trofeju Marjana osvojili su: Mara Machiedo, Greta Radić, Nina Krečak, Tina Kmetović i Matko Knežić. Srebrom su se okitili: Ana Kovačić i Josip Zvono, dok su bronce izborili Ema Pralas, Ivana Giljača i Mia Miljević. Uspješno su nastupili i Martin Baće, Dominik Brigović, Karlo Zvone, Đivo Kovačić, Lucija Lončar, Nedjeljko Bilić i Ivano Franušić.

3. trofej Marjana: rezultati

Na 3. trofeju Marjana nastupilo je 19 natjecatelja i ostvarilo sljedeće rezultate: prva mjesta Eldin Grebović -42 U10, Ivan Hezonja +50 U10. Drugo mjesto Petar Kmetović -30 U10, Matana Pavo -60 U14. Treća mjesta Šejla Škaljić -28 U10, Ivan Kristić -34 U10, Luka Butigan -30 U10, Matana Pavo -66 U14 i Frano Duždević -46 U14. Borbu za medalju su izgubili i osvojili peta mjesta Tin Barać -24 U10, Antun Poković -30 U10, Toni Pulić -30 U10, Karlo Pasqualicchio -50 U12. Uz njih su nastupili još Branimir Neusidl -50 U12, Toni Tudeško -42 U12, Marko Tomašević -34 U12, Franko Lončarica -34 U12, Borna Butjer -38 U10 i Domagoj Bjelopera -34 U10. U ukupnom poretku JK “Dubrovnik 1966” zauzeo je 6 mjesto u konkurenciji 13 klubova.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist