Crna kronika

Još nije razriješen misteriozni nestanak Ivice Bleka, ako imate ikakvu informaciju nazovite 112

Još nije razriješen misteriozni nestanak Ivice Bleka, ako imate ikakvu informaciju nazovite 112

I dalje traje potraga za nestalim Ivicom Blekom iz Lovišta koji je posljednji put viđen u ponedjeljak navečer u blizini obiteljske kuće.

Kako ističu na Facebooku pripadnici HGSS-a Stanice Orebić, prva dva dana potrage temeljito je više puta pročešljan teren oko cijelog Lovišta, a u četvrtak je akcija prema planu bila proširena van naselja.

-Tako je ponovno pretraženo područje Gornje i Donje Nakovane u kojem ima dosta napuštenih kuća, te teren oko loviške lanterne na krajnjem rtu poluotoka Pelješca. Pretraženo je ciljano i više lokacija u okolici za koje se je pretpostavljalo da kriju rješenje misterioznog nestanka mještanina Lovišta, ali bez ikakvog rezultata i traga – navode HGSS-ovci.

Ističu i kako će potraga će biti nastavljena i sljedećih dana, ali smanjenim intezitetom sve do pojave novih informacija koje bi istu mogle dovesti do rezultata.

-I dalje stoji molba svima koji imaju bilo kakvu informaciju o kretanju nestalog Ivice Bleka (46 g) da istu dojave Centru 112. U nadi pozitivnog ishoda potrage HGSS Stanica Orebić zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli sudionicima dosadašnjeg tijeka akcije – pišu na društvenoj mrežić HGSS-ovci Orebića.
Inače, prema izvješću Županijskog centra 112 Dubrovnik, u traganje je tijekom četvrtka bilo uključeno 12 članova HGSS Orebić, HGSS Split i HGGS Dubrovnik – ispostava Metković te 11 vatrogasaca iz DVD Viganj, DVD Lovište i DVD Orebić u suradnji s policijom.

 

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist