Vaše vijesti

JOŠ ‘KISI’ U CAVTATU Ponedjeljak, a bager ni makac!

JOŠ 'KISI' U CAVTATU Ponedjeljak, a bager ni makac!

Poštovani, kontaktirala sam Vas prošli petak zbog Pavlovićeve ulice u Cavtatu. Danas, ponedjeljak popodne bager još uvijek stoji gdje ga je bagerist ostavio u petak ujutro – piše nam ponovo naša čitateljica, čiju smo molbu objavili prije nekoliko dana.

Kaže kako je u petak ujutro bager radio par sati, raskopao ulicu cjelom širinom ulice i potom je bagerist otišao. Danas, tri dana nakon toga ulica je još uvijek neprohodna.

– Radovi se nisu nastavili. Bager je parkiran od petka ujutro na sredini raskopane ulice. Od nadležnih nismo dobili nikakvu informaciju. Pored bagera ili uz ulicu nema nikakve table sa podatcima kakvi radovi i za koga se vrše.
Zar nadležne nije briga? U prilogu je današnja fotografija – dodaje čitateljica, a vrijedi podsjetiti i na to što nam je zapisala proteklog tjedna:

‘Zar se nije moglo ostaviti bar pola metra širine ulice prohodno? Nemamo nikakvu informaciju od nadležnih o kakvim radovima se radi osim što je bagerist rekao da kopa za kanalizaciju. Ako se uistinu kopa za polaganje kanalizacijske cijevi zašto se uništava svih 2 metra širine ulice ako drugdje gdje se kopalo za polaganje kanalizaijske cijevi se kopao kanal širine 1 metra? A ovdje se raskopava 2 metra širine ulice. Dokad će ulica biti blokirana? Bager je radio par sati tijekom jutra i stao. Pošto je danas petak vjerovatno neće izvoditi radove preko vikenda pa će ulica ostati blokirana bar do ponedjeljka.

Čini se kako je čitateljica dobro predvidjela!

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist