DuList IN

JOŠ JEDAN USPJEH / ‘DUBROVNIK AND TIME’ nagrađen na sajmu ITD Berlin

JOŠ JEDAN USPJEH / 'DUBROVNIK AND TIME' nagrađen na sajmu ITD Berlin

Direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić sinoć, u četvrtak 10.ožujka, u Berlinu je preuzela drugu nagradu za novi promotivni turistički film TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik and Time’.

Na ovom linku možete vidjeti nagrađeni film.

Između posebnih pratećih događanja Medjunarodnog turističkog sajma ITB Berlin, najvažnijeg godišnjeg okupljanja predstavnika svjetskog turističkog gospodarstva, ističe se Festival turističkog promotivnog filma ‘Das Goldene Stadtdor/ Golden City Gate’ (Zlatna gradska vrata) na kojemu je , u snažnoj konkurenciji, nagrađen novi dubrovački promotivni film.

Važno je to priznanje za novi film TZ Dubrovnik, posebno u svjetlu recentnih istraživanja koja promotivne video uratke po učinkovitosti svrstavaju na sam vrh modernih marketinških alata. Film je snimljen tijekom 2015. godine u produkciji zagrebačke produkcije ‘Baldući film’, s međunarodnom autorskom ekipom koju je predvodio redatelj Herves Tirmache. U natjecateljskoj konkurenciji na Festivalu bilo je ukupno 1500 filmova iz četrdeset i tri zemlje, od kojih je stotinu i dvadeset filmova odabrano u uži izbor.Ovaj festival nagrađuje filmove u šest kategorijia – Gradski turizam, Hotel, Regija, Gospodarstvo, Spotovi,Reklame,te TVi turistički magazin, a najbolje odabire međunarodni ocjenjivački sud sastavljen od predstavnika različitih sektora – turističke industrije, gradskog marketinga, umjetnika, predstavnika strukovnih udruženja i drugih.

Novi promotivni film TZ grada Dubrovnika ima dvije verzije , onu upravo nagrađenu „festivalsku“ i kraću verziju koja će se sustavno koristiti za promociju Dubrovnika na sajmovima i posebnim prezentacijama, te socijalnim mrežama.

Među dobitnicima nagrada u Berlinu je i promotivni film TZ grada Zagreba „Oboji Božić Zagrebom“ koji je osvojio treću nagradu u kategoriji „Events“.

Inače, TZ grada Dubrovnika predstavila se na najznačajnijoj svjetskoj turističkoj burzi u Berlinu, jubilarnoj pedesetoj, u u suradnji s TZ Dubrovačko-neretvanske županije, a kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice. ITB Berlin koji za Hrvatsku i Dubrovnik donosi najavu uspješne sezone 2016. traje u glavnom njemačkom gradu do 13. ožujka, a predstojeći dani namijenjeni su širokoj publici.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist