Natrag
24.9.2017 08:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ježeva kućica u Pridvorju

16.9.2011 @ 8:44 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Ovogodišnji Epidauus festival ovog petka priprema pravu malu poslasticu za djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Kazalište ‘Smješko’ pripremilo je za svu djecu predstavu o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, prema svima poznatom pjesničkom tekstu B. Ćopića Ježeva kućica.

Najveća vrijednost od koje sve počinje i u kojoj sve završava naš je dom, a sve osim doma i sigurnosti usputna je stanica. Shvatio je to Ježurka Ježić, popularni lik iz svevremenog teksta Branka Ćopića “Ježeva kućica”. Shvatimo ponovno i mi. I mi i djeca. Za djecu se ne bojim, djeca će shvatiti. Za to je samo dovoljno pružiti im priliku. A jedna od idealnih je i realizacija ovog prekrasnog svevremenog teksta u obliku Mjuzikla u prekrasnom ambijentu konavoskog Pridvorja u petak, 16. rujna 2011. s početkom u 20h – najavljuju iz Epidaurus festivala.

Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Potpisuje ju Hrvoje Hegedušić. – Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati… – pozivaju iz Epidaurus festivala.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana