Zanimljivosti

Ježeva kućica u Pridvorju

Ježeva kućica u Pridvorju

Ovogodišnji Epidauus festival ovog petka priprema pravu malu poslasticu za djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta. Kazalište ‘Smješko’ pripremilo je za svu djecu predstavu o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, prema svima poznatom pjesničkom tekstu B. Ćopića Ježeva kućica.

Najveća vrijednost od koje sve počinje i u kojoj sve završava naš je dom, a sve osim doma i sigurnosti usputna je stanica. Shvatio je to Ježurka Ježić, popularni lik iz svevremenog teksta Branka Ćopića “Ježeva kućica”. Shvatimo ponovno i mi. I mi i djeca. Za djecu se ne bojim, djeca će shvatiti. Za to je samo dovoljno pružiti im priliku. A jedna od idealnih je i realizacija ovog prekrasnog svevremenog teksta u obliku Mjuzikla u prekrasnom ambijentu konavoskog Pridvorja u petak, 16. rujna 2011. s početkom u 20h – najavljuju iz Epidaurus festivala.

Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Potpisuje ju Hrvoje Hegedušić. – Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati… – pozivaju iz Epidaurus festivala.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist