Crna kronika

JESTE LI GA VIDJELI? Napadač na vozača dolazio je autobusom iz Dubrovnika!

JESTE LI GA VIDJELI? Napadač na vozača dolazio je autobusom iz Dubrovnika!

Zagrebačka policija objavila je nedavno fotografije muškarca koji je 22. svibnja ove godine u pet sati ujutro nožem izbo vozača Croatia busa.

 

Muškarac je autobusom dolazio iz Dubrovnika, a prilikom izlaska, posvađao se s vozačem i nakon toga nasrnuo na njega i lakše ga ozlijedio, te pobjegao kroz prolaz za taksiste. Ozlijeđenog vozača taksist je odvezao u bolnicu i Policija putnika sumnjiči za pokušaj ubojstva.

FOTO: PUZ 

Kako je priopćila zagrebačka policija, radi se o muškarcu starosti oko 25 godine, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, tamne kose, ošišan na tzv. irokezu, imao je manju bradicu, u sredini koje je najvjerojatnije imao piercing, a govorio je dalmatinskim narječjem. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamnu majicu sa kapuljačom, hlače tamne boje, tamne cipele s bijelim đonom, a sa sobom je imao plavi ruksak, prenosi Večernji list.

Policija moli sve građane koji prepoznaju sumnjivca da se jave u najbližu policijsku postaju, dojave informacije na broj 192 ili pošalju e-mail na adresu zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist