Sport

JEDNOGLASNO Đuro Musladin novi predsjednik Atletskog kluba Dubrovnik

JEDNOGLASNO Đuro Musladin novi predsjednik Atletskog kluba Dubrovnik

Đuro Musladin jednoglasno je izabran za novog predsjednika Atletskog kluba Dubrovnik na u petak održanoj Skupštini kluba.

Naime, Atletski kub Dubrovnik održao je ovog petka sjednicu Skupšine. Nakon što su usvojena izvješća o radu i financijska izvješća za prethodna razdoblja, usvojena je ostavka predsjednika kluba, Ljubomira Medakovića, koji je istu podnio iz zdravstvenih razloga . Razriješena su i sva dosadašnja tijela kluba.

Za novog predsjednika Atletskog kluba Dubrovnik jednoglasno je izabran Đuro Musladin, a za dopredsjednika Stjepan Vojinić. Izabrana su sva tijela kluba, a u Izvršni odbor još su izabrani Stanka Koncul Stojanović, Đivo Tomšić, Marinko Marić, Petrica Balija i Gordan Špero.

Uz članove Skupšine AK Dubrovnik, sjednici su nazočili i predstavnici Dubrovačkog saveza sportova, a svoju potporu novom vodstvu kluba dao je i dosadašnji predsjednik, a pismeno je iskazao i predsjednik Atletskog saveza RH Ivan Veštić, koji je opravdao svoju odsutnost na Skupštini neodgodivim obvezama.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr