Crna kronika

Je li Katanić Houdini ili policajci ne znaju vezati lisice?

Je li Katanić Houdini ili policajci ne znaju vezati lisice?

Prilikom privođenja u zgradu Suda osumnjičenik za oružanu pljačku Damir Katanić uspio se na tren osloboditi lisica i policijske kontrole.

Iako je iz policijskog automobila izašao s lisicama na rukama, u trenutku kad se toliko ražestio na novinare koji su snimali njegovo privođenje, lisice su mu na neki način spale s desne ruke. Znači li to da je Katanić Houdini (mađioničar koji se proslavio bijegom iz lanaca) ili su pak policijski službenici nestručno i labavo vezali osumnjičenika?

Jer, činjenica je kako je vidno ljut Katanić, bez lisica na rukama lako mogao nasrnuti na nekog od novinara i snimatelja. I to bez ikakvih problema.

Podsjetimo, Katanić se sumnjiči da je u utorak, 12. rujna, oko 18 sati, s prethodno stvorenom namjerom da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, ušao u nezaključani stan u Ulici Gornji Kono u Dubrovniku i uz ozbiljnu prijetnju vatrenim oružjem od 28-godišnje M.S. otuđio metalni sef u kojem se nalazila veća količina novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Pročitajte još

Napravio niz prekršaja, odbio test na droge pa kažnjen s 2.250 eura

Dulist

Policija došla pretražiti obiteljsku kuću, ispred 40-godišnjak prodavao heroin

Dulist

U Stonu spriječeno krijumčarenje većeg broja stranih državljana

Dulist