DuList IN

JAZZ CABARET INES TRIČKOVIĆ Johnny došao po Lilibelle na Lokrum!

JAZZ CABARET INES TRIČKOVIĆ Johnny došao po Lilibelle na Lokrum!

Ines Tričković ove srijede održala svoj godišnji koncert na Lokrumu – Exclusive Jazz Cabaret “Lilibelle”, a publika je dugim pljeskom ispratila umjetnike nakon sat i pol programa te ih očekivano vratila na bis.

Ovaj program je premijerno izveden u Hrvatskoj, a bila je ujedno to i rijetka prilika kada se mogla čuti cabaret izvedba u Dubrovniku.

Ines je izvela program s Gadjo Manouche sastavom s kojim je već prije surađivala. Vrsni su to glazbenici koji se zvukom, stilom i pojavom savršeno uklapaju u priču koja se događa krajem 40-tih godina prošlog stoljeća.

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya po metropolama svijeta od Pariza, Berlina, Buenos Airesa, St. Loiusa, New Yorka i Shanghaia, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku. Lilibelle je na kraju ljubljenog Johnnya našla na svom Lokrumu.

Ova nagrađivana jazz pjevačica je lani održala koncert na Lokrumu gdje se publici predstavila s programom koji je izvela u Carnegie Hallu, a koncert je bio u potpunosti rasprodan, te jedva čekamo treće izdanje dogodine.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist