Grad

JAVNE DRAŽBE GP-OVIH NEKRETNINA Remiza i dalje bez kupca!

Remiza

I 13. javna dražba za prodaju atraktivnog zemljišta GP-a u centru Dubrovnika, a riječ je o prostoru Remize, prošla je bez kupaca. Interesa nije bilo, a Remiza se i ovog puta prodavala po cijeni od 36 milijuna i 100 tisuća kuna.

Kako je objasnio stečajni upravitelj GP-a Dragan Knežević ovo je ujedno druga javna dražba na kojoj se, sukladno odluci Skupštine vjerovnika, Remiza prodaje po toj cijeni. I na idućoj, za koju se pretpostavlja da će se održati koncem ove ili početkom 2015. godine, cijena će ostati ista. Tek ako i tada ne bude interesa, Skupština će donijeti odluku što i kako dalje s Remizom, odnosno hoće li se cijena povećati, smanjiti ili će ostati ista.

Istu sudbinu doživjele su i tri ostale nekretnine koje su se danas prodavale u Dubrovniku. Riječ je o GP-ovom zemljištu u Čibači, koje u naravi predstavlja zgrade, pomoćni objekt, dvorište, pašnjak i vrt, a prodavalo se po cijeni od 8,5 milijuna kuna, ili po 1000 kuna za kvadrat zemljišta sa zgradama. Iako je prije dražbe bilo interesa za Čibaču, nitko se nije prijavio za sudjelovanje.
GP je prodavao i dva zemljišta u Solitudu, jedno za 3.465.000 kuna, a drugo po cijeni od 3.150.000 kuna.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist