Crna kronikaŽupanija

Jambo: Da sam dijelio sadnice marihuane da svi lijepo pušimo dodijelili bi mi državnu nagradu

Jambo: Da sam dijelio sadnice marihuane da svi lijepo pušimo dodijelili bi mi državnu nagradu

Bivši gradonačelnik Metkovića i predsjednik dubrovačko-neretvanske županijske organizacije HSS-a Stipo Gabrić Jambo komentirao je u četvrtak podizanje nove USKOK-ove optužnice protiv njega rekašvi kako bi od USKOK-a vjerojatno dobio nagradu za životno djelo da je umjesto 100 tisuća sadnica maslina podijelio 100 tisuća sadnica marihuane.
”Napravili su problem, a da su Grad Metković i Županija dubrovačko-neretvanska te godine podijelili umjesto 100 tisuća sadnica maslina, 100 tisuća sadnica marihuane vjerojatno bi dobili državnu nagradu”, rekao je Gabrić.
”Mene USKOK tereti da sam za 9 tisuća sadnica koje sam podijelio u Splitu u predizborno vrijeme oštetio gradski proračun. To je smiješno, ja nikakvu korist nisam donio HSS-u ni oštetio gradski proračun Metkovića”, rekao je Stipo Gabrić te dodao kako bi ”vjerojatno svi bili sretni da je posadio 300 tisuća sadnica marihuane da svi mogu pušiti”.
Bivši metkovski gradonačelnik kategorično odbija svaku krivnju u ovom slučaju, te ističe kako je ovdje riječ o progonu istom kao i u slučaju ”Suša” u kojem USKOK istražuje navodno netransparentno dijeljenje odšteta za elementarnu nepogodu u gradu Metkoviću.
”Mene terete u tom slučaju da sam oštetio državni proračun u korist proračuna Grada Metkovića. To traje već 12 punih godina i svoju nedužnost ću i u tom slučaju, kao i u ovom dokazati pred istražnim tijelima”, rekao je Gabrić te zaključio kako je ”legalist koji vjeruje u pravnu državu i pravosudni sustav ove države”.

Pročitajte još

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist