Natrag
25.9.2017 17:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jakša Baloević ne posustaje u humanitarnom radu

6.10.2015 @ 16:50 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Saborski zastupnik Novog vala – Stranke razvoja Jakša Baloević poznat kao najveći humanitarac među zastupnicima ovog saziva Hrvatskog sabora ne posustaje ni dalje u svom humanitarnom radu.
Proteklih dana uputio je donacije na više adresa s posebnim naglaskom na Udruge koje okupljaju roditelje i djecu sa posebnim potrebama.

Tako je donirao Udrugu „Brački pupoljci“ iz Supetra za opremanje prostorija za rad s djecom, Udrugu „Poseban prijatelj“ iz Dubrovnika za nabavku sustava za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju te multidisciplinarnu udrugu BKVELEBIT iz Zagreba za pomoć osobama sa posebnim potrebama, djeci iz socijalno ugroženih slojeva društva, romskoj djeci i njihovim obiteljima.

Kako u ovim recesijskim vremenima ima i sve više onih kojima je i osnovna egzistencija ugrožena g.Baloević donirao je i socijalnu samoposlugu „Most“ u Splitu. U svom humanitarnom radu potiče i aktivnosti sportskih klubova koji okupljaju mlade ali i osobe s posebnim potrebama. Aktivno se uključio donacijom i u nabavku posebno preuređenog kombija za potrebe kluba za sjedeću odbojku „Split“ koji okuplja osobe s posebnim potrebama.

U svom radu pozornost poklanja i kulturno povijesnoj i vjerskoj baštini. Tako je donirao Župu „Svetog spasa“ u Splitu za kupovinu novih orgulja te Župu „Sv.Roka“ za uređenje župne crkve u Splitu.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana