Hrvatska

Jakša Baloević ne posustaje u humanitarnom radu

Jakša Baloević ne posustaje u humanitarnom radu

Saborski zastupnik Novog vala – Stranke razvoja Jakša Baloević poznat kao najveći humanitarac među zastupnicima ovog saziva Hrvatskog sabora ne posustaje ni dalje u svom humanitarnom radu.
Proteklih dana uputio je donacije na više adresa s posebnim naglaskom na Udruge koje okupljaju roditelje i djecu sa posebnim potrebama.

Tako je donirao Udrugu „Brački pupoljci“ iz Supetra za opremanje prostorija za rad s djecom, Udrugu „Poseban prijatelj“ iz Dubrovnika za nabavku sustava za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju te multidisciplinarnu udrugu BKVELEBIT iz Zagreba za pomoć osobama sa posebnim potrebama, djeci iz socijalno ugroženih slojeva društva, romskoj djeci i njihovim obiteljima.

Kako u ovim recesijskim vremenima ima i sve više onih kojima je i osnovna egzistencija ugrožena g.Baloević donirao je i socijalnu samoposlugu „Most“ u Splitu. U svom humanitarnom radu potiče i aktivnosti sportskih klubova koji okupljaju mlade ali i osobe s posebnim potrebama. Aktivno se uključio donacijom i u nabavku posebno preuređenog kombija za potrebe kluba za sjedeću odbojku „Split“ koji okuplja osobe s posebnim potrebama.

U svom radu pozornost poklanja i kulturno povijesnoj i vjerskoj baštini. Tako je donirao Župu „Svetog spasa“ u Splitu za kupovinu novih orgulja te Župu „Sv.Roka“ za uređenje župne crkve u Splitu.

 

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist